Elbrusfilmen dröjer lite till

Hård träningsdag i stegjärn och nya storskorna

8 februari, 2017 Comments (0) Blog

Release av Elbrusfilm

Räknar med att kunna släppa filmen från Elbrus förhoppningsvis på fredag. 

Lite textning och logotyper ska in och jag ska göra ett sista försök att bättra en kartanimation som fastnat. Därefter ska filmen slutrenderas i ett par olika varianter, så får jag jämföra kvalitet innan uppladdningen kan ske. Jag har för långsamt bredband där jag bor, så jag måste försöka ladda upp från jobbet eller besöka en vän med fiberuppkoppling. Förhoppningsvis kan jag få ut den på fredag kväll. Har varit riktigt skoj att gå igenom allt Elbrusmaterial igen. Är ju bara några månader sedan och ändå känns det så avlägset. Filmen blir en underbar behållning för mig själv, verkligen ett fantastiskt sätt att återuppleva bergsbestigningen på nytt.

Stay tuned!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *