Dags för Europas högsta berg – Mount Elbrus north...

Samlar mig lite – tillbaka i vardagen.

7 juli, 2016 Comments (6) Blog, Featured

Jag klarade det! Europas högsta berg bestiget!

Klockan 02 svensk tid väcktes jag på 4800 meters höjd i snöklädda tält och 03:00 började toppattacken i riktigt kyligt väder. Klockan 09 svensk tid i onsdags fick jag ta sista stegen upp Europas högsta berg, Mt. Elbrus 5642 m.ö.h. Helt obeskrivlig känsla! Mycket hårdare berg än Kilimanjaro och efter 15 timmars slit är jag nu nere på basecamp välbehållen men helt färdig. Ännu en dröm förverkligad.

Ett kort inlägg från Ryssland, uppdaterar när jag är hemma igen.

6 Responses to Jag klarade det! Europas högsta berg bestiget!

 1. Tomas skriver:

  Grattis! Härligt kämpat, ser fram emot en mer detaljerad beskrivning senare.

  • happyhiker skriver:

   Tack så mycket! Det kommer bilder, rapport och så småningom en film, men inom närmaste dagarna kommer mer info 🙂

 2. Cj skriver:

  Grattis!

 3. Romana skriver:

  WOW!!! Fantastiskt, Peter! Gratulerar! Jippie!!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *